fbpx

Scopul nostru este acela de a livra bucurii in casele sau birourile oamenilor de pretutindeni. Nu dorim sa fii doar multumit de ceea ce primesti, ci vrem sa fii zuper multumit si sa ne recomanzi si altor prieteni.

In cazul in care nu esti 100% satisfacut de ceea ce ai primit, poti renunta la cumparare si implicit putem face returul banilor sau inlocuirea produsului, conform OUG 34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Perioada in care poti renunta la cumparare este de 15 zile calendaristice, incepand cu data la care produsul a fost livrat.

In cazul in care coletul pare deteriorat, va rugam sa il preluati si sa il verificati imediat in prezenta curierului, iar ulterior sa semnati cu acesta un protocol pentru reclamatii. In cazul in care nu semnati protocolul de reclamatii cu curierul, aceasta nu va mai fi acceptata.

In cazul in care produsul este defect, are urme de utilizare sau nu este conform, va rugam sa completati formularul de mai jos pentru a rezolva problema in cel mai scurt timp.

In cazul in care se solicita returnarea produsului sau a produselor, costul de retur va fi suportat de cumparator.

Returnarea banilor se va face in maxim 10 zile din momentul in care intram in posesia produsului defect. Returnarea banilor se va face pe numele destinatarului, indiferent daca acesta solicita plata intr-un alt cont.

Rambrusarea produselor nu este valabila in cazul in care acestea sunt personalizate cu imaginea / imaginile oferite de consumator.

Formular returnare produse